Carolinen hoidot

Hei! Olen Caroline, sinun hieronta mentorisi. Ohjaan sinut syvään aistilliseen rentoutumiseen. Hierota sessioni auttaa varmasti sinua arkipäivän armottomassa paineessa.

Tulet rentoutumaan jo lyhyessäkin sessiossa. Suosittelen kuitenkin varaamaan aikaa vähintään tunnin. 

Aloitan aina hieronnan klassisella käsittelyllä ja jatkan sitten aistillisella kevyemmällä hieronnalla.

Käytän tuoksutonta hierontaöljyä.

Teen hoitoja seuraavasti

Puoli tuntia

45min

Tunti

Puolitoista- kaksituntia

Tantraa myös 3 tunnin sessiona

Katso hinnasto sivulta.

Soita tai textaa 

Huomioithan, että en vastaa tuntemattomiin soittoihin.

Caroline 044 9455071

Tantra

Tantra

Tantra voi olla erilaisia asioita eri ihmisille. Se voi olla tie syvempään rakkauteen ja ykseyteen kumppanisi kanssa. Se voi olla keino herättää henkiin rakkaus ja intohimo suhteessasi. Se voi olla myös mystinen tie henkiseen kasvuun ja valaistumiseen. Se voi olla myös erilainen nauttia siitä syvemmin ja täydemmin.

Kaikki nämä ovat oikeita tapoja harrastaa Tantraa. Tantra sopii moniin tarkoituksiin ja tarpeisiin. Tantra hyväksyy kaikki tavat elää ja kokea tätä elämää. Kaikki polut ovat kauniita ja ainutlaatuisia. Rakkauden syventyminen, parisuhteen pelastus ja mystinen kokemus ovat kaikki aivan yhtä arvokkaita päämääriä. Tantran avulla voit saavuttaa ne kaikki.

Tantraa voidaan harrastaa monelle eri tavalla. Voit lähestyä sydämen ja rakkauden kanssa, jollain rakastelu vie sinut luonnollisesti syvempään rakkauteen ja meditaatioon. Tantrinen rakastelu voi olla pyhä rituaali, ja syvä henkinen tie. Voit myös käyttää ja soveltaa Tantran tekniikoita haluamallasi tavalla.

Tantra on vapaa ja avoin lähestymistapa. Voit harrastaa Tantraa omalla tavallasi, ja se tapa on juuri sinulle oikea tapa. Tantra on avoin kaikille ihmisille ja tavoille elää.

 Monet terapeutit suosittelevatkin aistillista hierontaa parisuhteessa eläville suhteen parantamiseksi. Aistillinen hieronta voi olla parhaimmillaan kaunis ja epäitsekäs lahja itsellesi.


Tantrahoito tapahtuu lattiapedillä ja siinä käsitellään kehoa ensin energiaa puhdistavana ja stressiä poistavana käsittelynä jonka jälkeen aloitetaan energian nostaminen ylöspäin ja aisteja hitaasti avaten. Hierontateknisesti tantra on hellä, pitkäratainen aisteja herkistävä käsittely. Tantran energisoiva vaikutus on pitkä, jopa viikkoja kestävä.  

Varaa tantra-aika tästä

Caroline       0449455071

4-Käsihieronta

4- Käsihieronta

4-Käsihieronta on hierontojen aatelia.

Siinä kahden hierojan käsittelyssä saat varmasti aistinautinnon jonka muistat pitkään.

Hoito aloitetaan hoitopöydällä ja sitten jatketaan lattiapedillä. Hierojat käsittelevät rytmillisesti kehoasi vaihtaen puolta. Hoito aloitetaan aina niskahartia seudulta ja se tehdään hoitopöydällä.

Tantrinen 4-käsihieronta avaa aisteja ja antaa energiaa pitkäksi aikaa. Hierontaa tehdään käsin, leualla ja vartalolla. Kehojen hidas nautinnollinen liikehdintä vartalollasi on hyvin eroottista.